futurmedia.se logo
Langkilde & Søn

Alla typer av flaggor - Langkilde & Søn

/ Redakteure / Ferie och Resor

Hos Langkilde & Søn hittar du just nu ett av landets absolut bästa utbud av bl.a. signalflaggor, båtflaggor, svenska flaggor, danska flaggor och norska flaggor. Utöver nationsflaggorna så har butiken dessutom olika temaflaggor, bl.a. regnbågsflaggan. Oavsett vilken typ av flagga du beställer från återförsäljaren så får du en förstklassig kvalitetsprodukt som håller under extra lång tid. Läs mer om butiken och deras katalog här nedan.

Signalflaggor till båtar

När man ska kommunicera över större avstånd, t.ex. mellan stora båtar eller från båtar till fastlandet, gör man det ofta med signalflaggor. Vi är en av Nordens mest välsorterade nätbutiker när det gäller flaggor och därför erbjuder www.langkilde-flagga.se naturligtvis också ett brett sortiment med signalflaggor. I katalogen med signalflaggor hittar du flera fina varianter, så chansen är stor att du också kan hitta den typ av signalflagga som du behöver. Precis som andra flaggor från återförsäljarens katalog så levereras alla typer av signalflaggor med slitstark kvalitet som gör dem perfekta för användning på havet, där flaggorna ofta fladdrar extra mycket och därmed slits, precis som man förväntar sig.

Båtflaggor - langkilde-flagga.se

Den höga kvaliteten gäller även för båtflaggorna från Langkilde & Søn. När man seglar i andra nationers farvatten hör det till god set att hissa flaggan för nationen man besöker. Därför kallas gästbåtars flaggor också för artighetsflagga, gästflagga eller destinationsflagga. Langkilde & Søn har just nu ett brett sortiment med utmärkta, leveransklara båtflaggor som du kan välja mellan i katalogen, och nästan säkert också den typ av flagga som du behöver.

Besök hemsidan när du har tid och ta en titt på det breda utbudet av bl.a. båtflaggor, signalflaggor och många andra fina flaggor. Återförsäljaren är känd för flaggor med hög kvalitet, och du blir definitivt inte besviken.