futurmedia.se logo
Namnnappen

Nappar utan ftalat och MAM-nappar med namn

/ Redakteure / Hälsa

Namnnappen har ett enormt utbud av kvalitetsnappar med namn. Här kan du bl.a. läsa om BIBS-namnnappar och om MAM-nappar med namn.

Kvalitetsnappar från Namnnappen

Det kan vara svårt att hålla reda på barnets nappar – särskilt när det börjar på dagis och napparna blandas med alla andra barns. Det skapar kaos och napparna försvinner ofta. Dessutom överförs massor med bakterier mellan barnen, och det är en stor nackdel med tanke på covid 19. Men om du köper en MAM-napp med namn från Namnnappen kan du vara säker på att ditt barn kommer hem med samma napp som du lämnade det med. Det är ett danskt företag som säljer bra nappar från olika tillverkare i Europa och USA, som tillverkar nappar utan ftalater, PVC och andra skadliga kemikalier. När du köper en napp graverar de in ditt barns namn i den så att namnet inte försvinner när nappen kokas. De har bl.a. nappar med namn från MAM, ett schweiziskt märke som har tillverkat kvalitetsnappar i alla storlekar för barn sedan 1970-talet. Se utbudet av MAM-nappar med namn på www.namnnappen.se.

Välj nappar utan ftalat för ditt barn

I sortimentet hittar du också BIBS-namnnappar utan ftalat och PVC. BIBS är ett danskt märke som har tillverkat bra nappar för barn sedan 80-talet och de använder inga skadliga kemikalier i sina produkter, så du kan tryggt låta ditt barn använda nappen. Nappen är en genialisk uppfinning som ofta är föräldrarnas bästa vän när barnet ska tröstas. Därför lönar det sig att ta väl hand om dem. Du kan köpa BIBS-namnnappar på namnnappen.se, och sedan kan du vara säker på att de inte försvinner på dagis. Dagispersonalen kan inte hålla reda på vilken färg nappen har när du lämnar barnet, men om alla använde namnnappar skulle det inte vara något problem att hålla reda på dem. Det börjar också allt fler att göra. Namnnappen skickar mer än 50 000 nappar i månaden till sina kunder och företaget växer snabbt. Hitta dina BIBS-namnnappar på hemsidan.