futurmedia.se logo
Plant2Plast

Du kan också bidra till en renare miljö

/ Redakteure / Handel

Det kan inte nog betonas hur viktigt det är att göra något för att ta bättre hand om miljön och klimatet. Lyckligtvis finns det många sätt att göra det på. Plant2Plast erbjuder miljövänliga engångsprodukter som ett långsiktigt hållbart alternativ till traditionella plastbestick och plasttallrikar. På deras webbplats, plant2plast.se, kan du läsa mera om företaget och undersöka deras breda sortiment av hållbara engångsprodukter.

Svanenmärkta rengöringsprodukter

Det är inte bara hållbara engångsprodukter som Plant2Plast erbjuder. Hos dem hittar du också olika typer av miljövänliga rengöringsprodukter som alla är Svanenmärkta. Du hittar bland annat miljövänliga rengöringsartiklar för restaurangkök, livsmedelsbutiker, kaféer, med mera. Gemensamt för rengöringsprodukterna från Plant2Plast är deras höga kvalitet, som lätt matchar dina vanliga rengöringsprodukter, men genom att använda produkterna från Plant2Plast kan du alltså även städa miljövänligt. Så om du vill använda miljövänliga rengöringsprodukter är det utan tvekan Plant2Plast du ska vända dig till, oavsett om du ska storstäda eller bara diska efter middagen. Du kommer utan tvekan att bli bli nöjd så ta en titt på deras produkter redan idag.

Take away-förpackningar av återvunnet material

Hos företaget Plant2Plast hittar du allt inom take away-förpackningar för – tallrikar, bestick, glas, muggar, och mycket mera. Det som skiljer Plant2Plasts förpackningar från traditionella plast- och frigolitförpackningar är att de är gjorda av miljövänliga och hållbara material. Så när du köper take away-förpackningar från dem behöver du inte ha dåligt samvete för miljön, för här har man nämligen tänkt sig för: deras förpackningar för take away är gjorda av återvunnet material. Du kan se det stora urvalet av take away-förpackningar på deras webbplats, där du också får gratis frakt när du handlar för mer än 1000 kr. Så skynda dig att kolla in deras sortiment redan idag om du ska hålla ett stort event eller liknande där du behöver engångsförpackningar för take away.