futurmedia.se logo
Plant2Plast

Engångsartiklar som värnar miljön

/ Redakteure / Handel

Behöver du använda engångsartiklar men är trött på plasterna som är dåliga för miljön? Då är Plant2Plast helt rätt ställe att leta. Hos dem hittar du nämligen engångsbestick, tallrikar och förpackningar tillverkade enbart i hållbara och miljövänliga material. Så ta en titt på deras webbplats, plant2plast.se, och läs mer.

Nu kan du köpa engångsmuggar utan dåligt samvete

Hos Plant2Plast hittar du alla slags muggar, glas och koppar producerade i hållbara material, och det gäller förstås även engångsmuggarna. Om du tittar in på webbplatsen blir du snabbt överraskad av hur många olika typer av engångsartiklar de har att erbjuda. Deras engångsmuggar finns i många olika färger och storlekar, också med tillhörande manschetter, rörpinnar, lock, med mera. Du kan dessutom alltid vara säker på att alla deras engångsmuggar är PE-belagda. Om det låter som något för dig så ta en titt på deras webbplats och generösa sortiment idag så är du redo med allt vad koppar, muggar och glas heter till ditt nästa event. Enklare och bättre för miljön att köpa engångsartiklar kan det inte bli.

 

Sugrör i nedbrytbara material

Hos Plant2Plast hittar du inte bara miljövänliga varianter av traditionella engångsartiklar som bestick, tallrikar och muggar. De erbjuder så mycket mer – ett exempel är miljövänliga sugrör. Precis som alla deras andra produkter är deras sugrör tillverkade av hållbara och återvinningsbara material, och därför långt bättre för miljön än traditionella sugrör i plast. Deras miljövänliga sugrör finns dessutom inte bara i många olika färger och mönster, de finns även i många olika material som till exempel deras 100% komposterbara sugrör i papper, eller vad sägs om majsstärkelse eller biologiskt nedbrytbar papp? Gemensamt för alla deras sugrör är den höga kvaliteten som ger dig den bästa upplevelsen. Så om du planerar en fest där du behöver sugrör, ta en titt på Plant2Plasts webbplats där du enkelt och snabbt kan beställa alla deras miljövänliga produkter direkt hem till dig redan idag.