futurmedia.se logo
Namnnappen

Esska-nappar med namn och MAM-namnnappar

/ Redakteure / Handel

Namnnappen har ett brett sortiment med namnnappar för barn och bebisar. Här kan du bl.a. läsa om MAM-namnnappar och om Esska-nappar med namn.

Brett sortiment med söta nappar hos Namnnappen

Om du letar efter en napp med namn för att slippa förvirringen på dagis bör du känna till Namnnappen. Det är ett ungt företag som växt på rekordtid genom en genial idé som de var först med. De säljer kvalitetsnappar från amerikanska och europeiska tillverkare och graverar sedan in namn eller valfria texter på dem, så att texten inte försvinner vid kokning. Alla napparna är fria från ftalater och PVC och de erbjuder bl.a. Esska-nappar med namn i sortimentet. Esska är ett fantastiska bra märke som tillverkar anatomiska nappar med högsta kvalitet och nu kan du alltså köpa Esska-nappar med namn på hemsidan www.namnnappen.se, där du själv kan välja en valfri text som graveras in i nappen du väljer. Där finns Esska-nappar med namn i alla storlekar och färger och du kan säkert hitta den perfekta namnnappen för ditt barn. Besök hemsidan och låt dig inspireras av det stora utbudet.

Välj bland många MAM-namnnappar

Namnnappar minskar det kaos som uppstår varje dag på dagis, där barnen slänger och tappar sina nappar inom- och utomhus så att de sedan samlas upp av andra barn eller vuxna, förväxlas och hamnar i en ny mun. Covid-krisen gör också att du bör tänka på att begränsa barnens överföring av bakterier och mikrober, och det kan du bl.a. göra med en fin anatomisk MAM-namnnapp. MAM-namnnappar innehåller vare sig ftalater eller PVC och det finns många olika vackra färger att välja mellan. MAM-namnnapparna har utvecklats i samarbete med tandläkare och experter och befrämjar barnens utveckling av tänder och tandkött. Märket har funnits sedan 1976, men det är inte länge sedan du första gången kunde köpa en MAM-napp med ditt barns namn på. Du kommer definitivt att hitta just den napp som passar ditt barn i sortimentet. Det finns många olika vackra färger att välja mellan.