futurmedia.se logo
Plant2Plast A/S

Den ljusnande framtid är grön

/ Redakteure / Hus och Trädgård

Hos Plant2Plast går de verkligen in för att göra vår framtid lite grönare och ljusare. Det gör de bland annat genom att erbjuda ett brett och genomtänkt sortiment inom bioplast-bestick, miljövänliga engångsskålar och många andra bra produkter i samma anda. Företaget har god erfarenhet inom branschen och har lagt ner mycket möda på att sätta ihop ett brett utbud av kvalitetsprodukter som inte bara fokuserar på gröna lösningar utan också på att produkterna håller god kvalitet. Läs mer här nedanför

Miljövänliga engångsbestick i snygg design – ja det finns!

Om man bara letar lite, går det att hitta engångsbestick och liknande produkter som är både miljövänliga och snälla mot plånboken. Titta till exempel på sortimentet av bioplastbestick hos Plant2Plast. Där finns just nu bestick i flera snygga utföranden där man inte bara anstränger sig för att rädda naturen och miljön utan samtidigt satsar på bioplastbestick som faktiskt håller en ordentligt hög nivå vad gäller kvaliteten. Och så gör det ju inget att deras bestick också är riktigt snygga och väldesignade.

Komposterbara engångsartiklar till rimliga priser – du hittar dem här!

Det finns också ett fint urval av miljövänliga engångsskålar på Plant2Plast just nu, och det finns många fler anledningar att titta in på deras webbplats. Om du är en miljömedveten kafé- eller restaurangägare, eller kanske ska hålla en större privat fest där du behöver skålar, byttor och liknande för engångsbruk, känns det bra att kunna välja en miljövänlig lösning från återförsäljare som www.plant2plast.dk som erbjuder en rad miljövänliga engångsartiklar.

Har du några frågor om miljövänliga engångsprodukter eller bestick i biologiskt nedbrytbar plast, kontakta kundservice så får du råd och hjälp.