futurmedia.se logo
Plant2Plast A/S

Gör ett gott intryck

/ Redakteure / Hus och Trädgård

Äger du ett kafé eller någon annan typ av restaurang och vill stärka din miljöprofil? Vill du göra ett extra gott intryck hos dina kunder samtidigt som du gör en insats för miljön? Då är Plant2Plast butiken du har letat efter. Här hittar du en hel massa take away-produkter för kall och varm mat, som biologiskt nedbrytbara plastmuggar, miljövänliga sugrör, servetter och mycket, mycket mera. Vill du veta mer – läs vidare här nedanför!

Starkt sortiment lockar miljömedvetna kunder

Det är inte bara för de starka materialens skull, som alla take away-förpackningar från Plant2Plast är tillverkade i, som gör att många restaurangägare väljer att handla hos just Plant2Plast idag. En av orsakerna är utan tvekan att de har ett av landets bredaste urval av miljövänliga take away-produkter för kallt mat. I den här kategorin finns det verkligen många varianter att välja mellan, och helt säkert också den typ du behöver. Just nu finns även salladskålar, salladsaskar, salladsbrickor och mycket mera. Titta in i butiken för att se om de inte har just den typ av take away-förpackning som du behöver.

Miljövänliga engångsartiklar till realistiska priser

Utöver take away-förpackningar för mat kan du också köpa miljövänliga plastglas hos www.plant2plast.se. Även här handlar det om väldesignade produkter av hög kvalitet till priser som är väldigt realistiska. Skulle du ha frågor om valet av miljövänliga plastglas, engångsartiklar för mat eller liknande, är kundservice alltid reda att hjälpa dig när du behöver.