futurmedia.se logo
Langkilde & Søn

Köp den vackra svenska flaggan eller en vimpel av hög kvalitet hos Langkilde & Søn

/ Redakteure / Hus och Trädgård

Langkilde & Søn är ett familjeföretag som idag har tillverkat flaggor i mer än 75 år och drivs av familjens fjärde generation. De är stolta över att kunna kalla sig Skandinaviens, och det danska hovets, främsta leverantör och tillverkare av kvalitetsflaggor, flaggstänger och vimplar.

Pryda flaggstången med den svenska flaggan

Den svenska flaggan har fungerat som en viktig nationalsymbol ända sedan unionen med Norge upplöstes 1905. 1916 infördes den svenska nationaldagen, även kallad svenska flaggans dag, och sedan dess hissas den svenska flaggan i samband med firanden av alla de slag. Langkilde & Søn tillverkar och levererar flaggor, flaggstänger och vimplar av hög kvalitet. Vi fokuserar på gediget hantverk, som ser till att din nationalsymbol kan fira många födelsedagar och nationaldagar. Det gör vi med hjälp av hållbara material, kunnigt hantverk och infärgning med rätt färger. Det innebär att din nya svenska flagga från Langkilde & Søn är en professionell och handgjord produkt, något som både syns och känns.

Hitta rätt vimpel på www.langkilde-flagga.se

Flaggans lillebror, en vimpel, säljs också på www.langkilde-flagga.se. En vimpel från Langkilde & Søn tillverkas på finaste sätt och sys helt och hållet av vävd polyester. Det är ett material som utvecklats speciellt för svenska och skandinaviska väderförhållanden, och ofta sätts på prov vid den blåsiga Nordsjön. I nätbutiken hittar du två olika modeller — en bandvimpel och en korsvimpel. Bandvimpeln är typiskt svensk, och indelad i gult och blått, med det blåa fältet överst. En korsvimpel är istället klassiskt dansk, med det välbekanta korset. Den versionen av vimpeln blir dock allt populärare i Sverige eftersom den liknar den klassiska svenska flaggan. Du kan köpa just den vimpel som passar din flaggstång på www.langkilde-flagga.se, och samtidigt få fri frakt för alla beställningar över 899 kr.

Läs mer om de specifika produkterna, samt flaggreglerna på www.langkilde-flagga.se, där du också hittar kontaktinformation för kunniga medarbetare, som garanterat kan svara på dina frågor om flaggor, leverans och produktion.