futurmedia.se logo
Plant2Plast A/S

Nedbrytbar bioplast revolutionerar snabbmatsbranschen

/ Redakteure / Hus och Trädgård

Hos Plant2Plast hittar du alltid ett brett sortiment av olika typer av engångsförpackningar, engångsbestick och liknande. Du kan till exempel köpa komposterbara sugrör och bioplastmuggar. Du har kanske redan upptäckt att webbshoppen inte riktigt är som de flesta andra. Plant2Plast har nämligen specialiserat sig på extra miljövänliga lösningar för take away-företag som vill ha en grönare profil. Är du innehavare av en sådan restaurang är Plant2Plast helt rätt ställe för dig att handla. Läs mer hä

Snygga engångsartiklar i bioplast – ja, det är möjligt!

Det finns många spännande produkter att undersöka när du besöker Plant2Plast. De har till exempel en hel kategori med enbart bioplastmuggar – engångsmuggar i biologiskt nedbrytbar plast. Här får du inte bara muggar och glas som är extra bra för miljön, de är samtidigt snygga att se på och trevliga att dricka ur. Dessutom är alla bioplastprodukter hos www.plant2plast.dk designade och producerade i en kvalitet som garanterar minimal risk för att de går sönder. Titta in på deras webbplats nu och upptäck det stora utbudet av bioplastmuggar.

Här finns färgglada sugrör som går att kompostera

Utöver bioplastmuggar kan du också köpa komposterbara sugrör hos Plant2Plast. Vanliga sugrör är tyvärr en stor miljöbov så det är förstås oerhört glädjande att butiker som Plant2Plast försöker göra något åt ​​problemet genom att erbjuda gröna, alternativa lösningar. Alla komposterbara sugrör som du hittar hos Plant2Plast håller god kvalitet och det finns flera fina mönster att välja mellan.

Har du frågor angående komposterbara sugrör och/eller bioplastprodukter kan du alltid kontakta kundtjänst och få mer information och användbara råd om vilka du ska välja.