futurmedia.se logo
Boxbike.se

Boxbike.se – Allt inom elcykelkonvertering och hopfällbara elcyklar

/ Redakteure / Sport och Fitness

Letar du efter en hopfällbar elcykel eller ett elpaket som kan konvertera din vanliga cykel till elcykel? Boxbike.se har Nordens största urval.

p en hopfällbar elcykel i hög kvalitet

En hopfällbar elcykel är ett effektivt transportmedel när du pendlar och behöver åka kollektivt en del av resan. Hos Boxbike.se hittar du modeller från STRØMSTAD som kan fällas ihop så att de nästan inte tar någon plats alls. Under rusningstid i Stockholm och andra storstäder kan det vara svårt att få med en vanlig cykel på tunnelbana och bussar. Du kommer att uppskatta valet av en hopfällbar elcykel, den gör det mycket enklare att ta sig runt. Har du cykelväg till tåget och sedan en bit kvar till målet efter tågresan? Då är det smidigt att kunna ta med sig cykeln. Boxbike.se har lång erfarenhet av hopfällbara elcyklar. Du hittar också batterier, reservdelar och annan utrustning på deras webbplats.

Elcykelkonvertering – Elpaket för Fatbikes, lådcyklar med mera

Letar du efter paket för elcykelkonvertering? Boxbike.se säljer kompletta kit så att du kan förvandla din vanliga cykel till elcykel, och priserna är mycket lägre än du tror! Det kan vara rätt tröttsamt att cykla i motvind på väg hem från jobbet när du bara vill komma hem så fort som möjligt. Då är det trevligt att ha en extra kraft som skjuter på i uppförsbackarna. Drömmer du om en elcykel men inte vill lägga ut de enorma summor som krävs, är elcykelkonvertering den perfekta lösningen. Se de olika elpaketen från Boxbike.se som har det största utbudet i Skandinavien i sin bransch. Med ett konverteringspaket har du större frihet att cykla längre sträckor. Kom enklare och snabbare till jobbet, eller ta en tur i det fria och upplev den vackra, svenska naturen.

 

Funderar du på att köpa en hopfällbar elcykel eller ett elcykelpaket? Se sortimentet online på Boxbike.se som är experter i branschen. Du hittar också fatbikes, lådcyklar och mycket mera på webbplatsen.